Bestyrelsen

BESTYRELSEN
SOPHIE SALES


Sophie er 34 år er og uddannet cand.mag. Hun har primært arbejdet med strategisk kommunikation i det offentlige i de senere år. Hun er mor til Lola på halvandet år og er ved at flytte til Skotland med sin familie pga. sin mands arbejde.


Sophie har været nødt til at sige sit gode job op for at være hjemmegående med sin datter i Skotland. Derfor gør hun sig allerede nu mange tanker om alternative måder at dreje sin karriere og fastholde en professionel identitet, samtidig med at familielivet udfordres med en helt ny hverdag.
LENE LIND


Lene er forperson for bestyrelsen i foreningen Forældre på Arbejde.

 

Hun er cand.merc.(kom). fra Copenhagen Business School og arbejder til daglig i Institut for Menneskerettigheder. Hun er også mor til to små drenge og bonus til to teenagere.


Lene drømmer om muligheden for et lige arbejdsliv og familieliv – eller friheden til, at vi selv kan indrette den livsform, der er bedst for os, og at det ikke er samfundets strukturer, der ubevidst pre-definerer en lang række af vores valg.

MARIE BERGMANN


Marie er cand. mag. i pædagogik og sundhedsfremme og arbejder som frivilligkonsulent i Rudersdal Kommune. Derudover har hun sin egen lille virksomhed ’Fold ud’, hvor hun yder hjælp til projektudvikling. Hun bor i bofællesskab i Birkerød med sin mand og to døtre på 2 og 5 år.


Marie brænder for at bidrage til, at alle børnefamilier får muligheder for at leve et liv, hvor både børn og voksne trives. Det skal ikke være tilfældigheder (som fx gode pasningsmuligheder), der er afgørende for, om familierne kan få hverdagen til at hænge sammen.

MARIANNE THIEL PERSSON


Marianne er mor til tre børn på et, tre og syv år og hun er uddannet cand.pæd.soc.

Marianne brænder for at skabe bedre rammer for at leve som et helt og fuldt moderne menneske, som både har høje ambitioner for opgaven som forælder og som medarbejder.


Marianne er suppleant i bestyrelsen.
MARLENE RØDDIK


Marlene arbejder som projektkonsulent i Potential Company. Hun er mor til 3 drenge og har længe været optaget af ambivalensen mellem forældre- og arbejdslivet. Hun er uddannet Cand.Soc. i Arbejdslivstudier og havde derfor i sit speciale fokus på de mange barselsrelaterede opsigelser i det danske arbejdsliv.
SIDSEL VINTHER BREAU


Sidsel er uddannet cand.scient.soc. og arbejder som analysekonsulent i Røde Kors. Herudover har Sidsel været projektleder på foreningens projekt om bofællesskaber for enlige forældre.


Hun bor i Lyngby med sin mand, Justin og deres tre børn på fire, syv og 11 år.


Sidsel er suppleant i bestyrelsen.