Om os

OM OS

En ny forening med meget på hjerte


Foreningen Forældre på Arbejde blev stiftet i april 2019. Da vi er en relativt ny forening, er der gode muligheder for at være med til at påvirke hvilken retning, vi skal bevæge os i, hvis du melder dig ind i foreningen.

Vores mærkesager

Vi har tre mærkesager, der fungerer som rettesnore for vores arbejde. Vi ønsker ikke at starte et fællesskab, som er endnu en dikterende instans. Derfor er det medlemmerne, der skaber de aktiviteter, der ligger inden for skiven af disse mærkesager. 

 

VI UDFORDRER ARBEJDS- OG KARRIERELOGIKKEN....


... som den er i dag. Vi udfordrer arbejdstid, performancekrav, mødekultur, dialogformer, og karrierestiger. Vi arbejder for muligheden for asynkrone karriereforløb, til at understøtte asynkrone behov for opmærksomhed og nærvær i familielivet.

VI UNDERSTØTTER FORÆLDRE I AT VÆLGE OG UDLEVE DET SÆT LIVSPRIORITERINGER; DER PASSER DEM...


... uden dårlig samvittighed, shaming og blaming. Vores ønske er at være et fællesskab, hvor der ikke er ét styrende narrativ for "den gode forælder". 

VI ARBEJDER FOR MÆNDS OG KVINDERS LIGE RETTIGHEDER OG PLIGTER...


... i arbejdslivet og familielivet. Vi bekæmper stereotypen om, at mor er omsorgsgiver og far er skaffer. Der er ikke ét køn, der passer til én rolle. Der er variationer af roller i familielivet, der passer til mangfoldigheder af kønExperience


Dogs, Cats, Reptiles, Horses, Fish and Birds

Hvis du vil vide mere om foreningen, kan du læse vores vedtægter her